Kurs i digital sikkerhet

I forrige uke opplyste vi om Nettalliansens nye e-læringsportal. Fra neste uke starter et kurs i digital sikkerhet som vi anbefaler alle ansatte å delta på!

Som informert om i forrige uke, har Nettalliansen nå fått en e-læringsportal hvor dere kan velge å ha en egen portal for selskapet eller delta via delingsportalen i Nettalliansen med felles kurs og opplæring. 


Kurs i digital sikkerhet
I delingsportalen starter det førstkommende tirsdag kurs i digital sikkerhet, som vi anbefaler alle ansatte i selskapene å delta på. Dette kurset var en av leveransene for Nettalliansens IKT-sikkerhetsprosjekt CERTUS.

De neste ni ukene vil dere få to mail i uken med leksjoner, på tirsdager og fredager. Disse leksjonene tar 2-5 minutter å gjennomføre, og er enkle og informative. Daglige ledere har fått mail med informasjon om kurset, og vi ønsker og håper selvsagt at de vil være gode representanter for gjennomføringen. 


Hva du må gjøre for å delta

For å gjennomføre kurset i digital sikkerhet må du registrere e-post og hvilket selskap du jobber i, det gjør du via denne linken. Du vil da motta mail med leksjonene hver uke. 

Dette vil skape selskapsrapporter som kan distribueres til daglige ledere hvis de ønsker det.

 

Vi ser frem til kurset og håper dette vil skape god bevisstgjøring rundt digital sikkerhet!