Vil du bidra til innovasjon i Nettalliansen?

Nå søker vi flere engasjerte og fremoverlente deltakere til innovasjonsgruppen i Nettalliansen, som ønsker å påvirke retningen på innovasjon i alliansen.

Det finnes muligheter for å gjøre ting annerledes og mer effektivt. Blant annet gjennom å benytte ny teknologi, eller eksisterende teknologi på nye måter. Det er her innovasjon kommer inn i bildet.

Målet er å bidra til å øke gjennomsnittlig effektivitet hos allianseselskapene. Nettalliansen skal per nå ikke kjøre store prosjekter over lang tid, selskapene ønsker konkrete og raske effekter. Det må til for å sikre at flest mulig blir engasjerte og positive til felles innovasjonsarbeid. Parallelt må vi etablere forståelse for at fremgang og nyvinning innebærer prøving og feiling.

På samhandingsnettet kan dere lese om pågående innovasjonsprosjekter i Nettalliansen, og hvordan innovasjonsarbeidet gjøres


Mange kloke hoder
Nettalliansen består av 25 selskap med ca 500 ansatte som har gode tanker om hva som skal til for å jobbe smartere, og vi ønsker flere av dere inn i innovasjonsgruppen. 

Innovasjonsgruppemøtene blir holdt én time hver annen uke, og vil dermed ikke ta mye tid. 

Er dette noe du kunne tenke deg, ta kontakt med Hans Ørjasæter.