Viktigheten av digital samhandling

Nå er det viktigere enn noen gang å kunne samhandle digitalt, og en anledning til å endre arbeidsmønstre og øke kunnskap. Vi oppfordrer alle i Nettalliansen til å bruke Teams!

Teams blir i økende grad brukt av selskapene i Nettalliansen, for å ha møter og dele erfaringer og kompetanse. Nå er behovet for digital samhandling med ett blitt litt større, og vi oppfordrer alle til sjekke Teams når man kan, og delta og engasjere seg innen for sitt kompetanseområde. 

Det er ikke alle spørsmål vi har svar på, og da er det ok å svare det også. Eller gi innlegget en 👍🏼. 


Tagging av nettverk, kanaler eller personer

For at andre på Teams skal få varsel om ditt innlegg, så må du tagge hele nettverket. Det gjøres enkelt ved å bare skrive @ og navnet på nettverket. Det samme gjelder om du vil tagge en kanal under nettverket eller en person. 


Disse kompetanse- og rollenettverkene kan alle melde seg inn i (du finner informasjonen også på SHN under Forvaltning/kompetanse- og rollenettverk)

Kompetansenettverk

  1. Nettdrift (Nettdrift er delt inn i 4 nettverk. I påmeldingslinken kan du velge hvilke du vil delta på)
  2. Kundehåndtering 
  3. Tilsynstjenester
  4. Beredskap
  5. Innovasjon og digitalisering

Rollenettverk

  1. Nettsjefer/driftssjefer
  2. HR-personell
  3. Økonomi og myndighetsrapportering

Daglige ledere har sitt eget nettverk hvor alle daglige ledere har blitt invitert inn. 


Hjelp til å komme i gang
Hvis du ikke har benyttet Teams, meld deg inn i nettverkene og kom i gang. Medlemmer (på felles driftsplattform Synergi) som trenger hjelp til noe i Teams, kan få hjelp via Mpoint som er Rejlers sin serviceportal. Det ligger også opplæring i Teams på samhandlingsnettet. 

Gjester (ikke på felles driftsplattform Synergi) som har spørsmål for å komme i gang, og ikke finner hjelpen på samhandlingsnettet kan ta kontakt med administrasjonen via hanne.johansen@nettalliansen.no eller anniken.pettersborg@nettalliansen.no. 


Last ned Teams appen
Med Teams på mobilen, får du enkelt tilgang til alle teams, møter og chat selv om du ikke sitter foran pc.


Administrasjonen i Nettalliansen har hjemmekontor, og bruker effektivt Teams hver dag, både til møter, chat og til en kaffe mellom øktene.