Velkommen til beredskapsøvelse i IKT-sikkerhet!

Høstens serie med beredskapsøvelser nærmer seg, og vi har åpnet for påmelding.

Nettalliansen og NC-Spectrum inviterer til beredskapsøvelser i IKT-sikkerhet for fjerde året på rad. Øvelsene er et viktig og nyttig virkemiddel for å øke bevissthet og kompetanse innen IKT-sikkerhet, både for enkeltressurser og hele selskapet. I 2019 gjennomfører vi 3 beredskapsøvelser høsten 2019. Beredskapsøvelsen gjennomføres som en skrivebordøvelse med gjennomgang av følgende tema:

  • Hydro-case
  • Kraftsensitiv informasjon på avveie
  • Utfall av nettverk, AMS og driftskontroll

Hvis det er andre temaer det ønskes gjennomgang på, tar vi gjerne i mot forslag. Send disse til hanne.johansen@nettalliansen.no.

Øvelsen er tilpasset beredskapsleder, beredskapskoordinator, daglig leder, nettsjef og IKT-sikkerhetskoordinator, MEN andre roller/personer som jobber med beredskap/IT/ledelse vil også kunne ha nytte av øvelsen.


Meld deg på med en kollega  
I evalueringene fra tidligere øvelser er det gitt tilbakemelding om god effekt når flere fra samme selskap deltok på øvelsen sammen. Da fikk de diskutert ansvar/roller/fordeling i eget selskap, og fikk utfylt hverandre i øvelsen.  

Det forutsettes ikke IKT-kunnskap for å gjennomføre øvelsen. Resultat av øvelsen er konkrete innsatsplaner for IKT-sikkerhetshendelser, samt dokumentasjon på gjennomført øvelse. Denne øvelsen tilfredsstiller krav om beredskapsøvelse iht Beredskapsforskriften.


Førstemann til mølla
Det er maks 10 plasser per øvelse og øvelsene tidligere år har stort sett vært fulltegnet. Vi håper på like stort engasjement nå!

Pris: 6 000 kr/deltaker + mva

Påmelding er bindende, dersom påmeldt deltaker ikke kan stille er det mulig å sende en annen deltaker fra samme selskap. Ta kontakt med Hanne om dere har noen spørsmål (hanne.johansen@nettalliansen.no / 476 30 481)  

Vel møtt til beredskapsøvelser 2019!

 

Påmelding til øvelse i Trondheim

Påmelding til øvelse i Oslo

Påmelding til øvelse i Lærdal