Ukens KUDOS

Vi ønsker å gi anerkjennelse til de som gir litt ekstra for fellesskapet i Nettalliansen. I dag er det Vegard Lundsbakken fra Stange Energi Nett AS som stikker av med Ukens KUDOS!

Vegard Lundsbakken er driftsleder og faglig ansvarlig i Stange Energi Nett, og har utmerket seg som en positiv bidragsyter i Nettalliansen på flere måter.

Stange Energi Nett har hele 4 nettverksledere i Nettalliansens kompetansenettverk på Teams. Vegard er nettverksleder for kompetansenettverket for drift og vedlikehold og er i tillegg aktiv i de øvrige kompetanse- og rollenettverkene. Det er ikke et innlegg som går han forbi, og måten han viser vei for andre er svært viktig for utbyttet av kompetansedeling i Nettalliansen. Han er også deltaker i Nettalliansens innovasjonsgruppe og i Powercatch brukerforum. 


Vegard har et stort engasjement og brennende ønske om å få gjort konkrete oppgaver på en effektiv og bra måte. Han er løsningsorientert, alltid blid og villig til å bidra hvis det trengs. Vi opplever han som jordnær og hyggelig og en som bidrar med positiv energi. 


Spør om hjelp, og del erfaringer!
Er det én oppfordring Vegard ønsker å komme med til enkeltpersoner i selskapene i Nettalliansen, så er det å tørre å spørre hvis man trenger hjelp. De fleste sitter og grubler på de samme hverdagslige tingene, og i Nettalliansen er veien kort til å sparre med likesinnede og sammen komme frem til gode løsninger. Det kan ta tid å etablere et samarbeid, men han mener at tiden brukt er verdt det:

«Jeg føler et ansvar for at vi skal overleve som nettselskap, og da trenger vi de stordriftsfordelene som alliansesamarbeidet legger til rette for. I alliansen er vi avhengig av samarbeidet med de andre selskapene i Nettalliansen, og det er noe jeg mener hver enkeltperson kan bidra til». 


Vegard får Nettalliansens hettegenser i posten!