Til deg som leder endring, se her!

Engasjerer du deg i folkene i selskapet og hvordan dere skal lykkes med å sikre god og forutsigbar utrulling av nye løsninger fra Nettalliansen? Meld deg på her!

Vi leter etter deg som kjenner deg igjen i disse spørsmålene og har lyst til å være pådriver for at vi sammen kan lykkes med dette i Nettalliansen. 

  1. Hvordan motivere og engasjere medarbeidere til å ta i bruk nye løsninger og endring av arbeidsprosesser?
  2. Hvordan informerer og kommuniserer vi med ulike medarbeidere for å lykkes?
  3. Hvilke støtteverktøy kan vi gi ledere og koordinatorer for at jobben med å håndtere endringsprosessen i selskapet skal gå enklere?
  4. Hvordan kan vi måle og følge opp verdier/gevinster på en god måte?


Foreløpig kaller vi det FOLK som står for Forstå, Oversette, Lede og Kommunisere. Gå gjerne på samhandlingsnettet og se gjennom FOLK, del 5: Hvordan få med alle

 

Kompetansedeling og læring
Vi ønsker å etablere en gruppe som kan samles med jevne mellomrom for å ha ekstra fokus på menneskene og endringsprosessene i selskapene. På denne måten kan vi styrke det lokale selskapet gjennom å løfte behov og gode innspill slik at vi sammen kan drive implementering av nye løsninger på best mulig måte!

Vi har allerede fått med Annemiek Friebel som jobber med dette perspektivet som COO i Vidju Holding (Hallingdal Kraftnett). Hun har lang og bred erfaring med å jobbe med leder- og endringsprosesser og er opptatt av de menneskelige sidene av gode endringsprosesser.Første samling
Vi samles digitalt den 13. desember kl 12-15. Foreløpig agenda:

  • Gjennomgang av endringsanalysen
  • Foreløpige støttemateriell og verktøy som er laget
  • Prosess: Hva bør vi ha fokus på videre og hva bør vi utvikle?
  • Hvordan jobber vi videre sammen som gruppe?

 

Meld deg på og legg i kalender

 

Har du spørsmål ta kontakt med Anniken Pettersborg / 41220888.

Vi gleder oss til å høre fra deg!