Store besparelser gjennom Nettalliansen

Visste du at selskapene i Nettalliansen samlet får en gjennomsnittlig besparelse på 80% på Elsikkerhetsportalen?

Nettalliansen har en rammeavtale på tilgang og bruk av Elsikkerhetsportalen. Elsikkerhetsportalen er en kilde til alltid oppdatert informasjon, og det er en avtale som gir svært gode betingelser.

Nettalliansens eierselskap får ved tiltredelse av avtalen tilgang til en portal med felles Nettalliansen-profil, som gjør at vi får betingelser som om vi var ett stort selskap. Samlet sett gir dette en gjennomsnittlig besparelse for våre eierselskap på 80%, sammenlignet med prisen ett eierselskap ville betalt for samme funksjonalitet i en individuell avtale.


Innhold i Elsikkerhetsportalen
Innholdet i Elsikkerhetsportalen kan videreformidles til egne kunder, medier etc. etter eget behov og ønske. Elsikkerhetsportalen har også en bildebase som kan benyttes, hvor det også er anledning til å bidra med bilder. 

Dokumentarkivet finner dere her

For tilgang til Dokumentarkivet, undervisningsoppleggene, hjelpeliste og metodehåndboken, må dere taste inn passord som dere får ved tiltredelse av Nettalliansens avtale.

Deltakere på avtalen blir også invitert til å bli med i Elsikkerhet Norges digitale faglige forum. Det er dessverre ingen høy aktivitet for tiden, men de arbeider med annen løsning som forhåpentligvis vil bli tilgjengelig i løpet av våren.


For tiltredelse på avtalen, ta kontakt med Gunnar Bell, mob: 900 66 064.