Sammen på tur med Nettalliansen!

Vi ønsker å skape aktivitetsglede og samhold i det lokale energiselskapet og i hele Nettalliansen. Vi skal sammen på en «virtuell tur» fra sør til nord og innom alle allianseselskapene på veien. 

Dette vil du ikke gå glipp av! På denne turen skaper vi aktivitets- og treningsglede, blir bedre kjent med hverandre og konkurrerer mot hverandre! Det blir ukentlige oppdatering på samhandlingsnettet om topp 3 selskap som leder, og premiering halvveis og ved turens slutt. 


Registrering og logging av aktivitet
Hvert selskap mottar en egen plakat med QR kode for registrering og logging av aktiviteter. ALL aktivitet teller og bidrar til fremdrift på turen enten du leker med barn eller barnebarn, tar husvasken, går en tur, løper kort eller langt - med hard eller middels intensitet.

Du kan enkelt logge aktivitet via mobil, Strava, pulsklokke eller nettleser. Hvert selskap er indikert på ruten med et «flagg» som markerer hvor ditt selskap ligger opp mot de andre selskapene i Nettalliansen. Nettalliansens administrasjon deltar også💪🏼 Den virtuelle treningsturen varer i 6 uker fra 7. november til 19. desember. Vi premierer halvveis og ved turens slutt.


Dette er den perfekte oppladningen til mye god mat og hygge i julehøytiden.

  • Vi skal trene oss gjennom fra nord til sør via alle våre allianseselskaper; hvem når først frem til NettiNord?
  • Vi skal konkurrere om å «runde» alle selskapene i Nettalliansen
  • Hver lokasjon/selskap er et delmål, i tillegg er det lagt inn noen «omveier» for å oppleve blant annet fjelltopper i Norges flotte landskap.

 

Om løsningen

  • Webløsning som fungerer på mobil og PC med QR kode
  • Mulighet for visning på storskjerm – hvordan ligger ditt selskap an i forhold til de andre?
  • Les mer om løsningen vi bruker på Stint.no

 

Neste uke vil dere få mer informasjon om innlogging og registering og en informasjonsvideo. Ved spørsmål ta kontakt med Anita Wie Eriksen i Nettalliansen, via e-post eller mobil 920 25 220.

 

 

Sykling.jpg