Påmelding til kompetansenettverk

Nå inviterer vi til det første møtet i hvert kompetansenettverk, som vil være et fysisk møte i Nettalliansens lokaler i Oslo. 

Vi sparker i gang 2020 med hele 5 kompetansenettverk i Nettalliansen. Dette har blitt etterspurt lenge, så nå håper vi at mange melder seg på og at vi ser bredden av ansatte i nettselskapet. Her har dere mulighet til å få mange nye kolleger å sparre med på tvers av Nettalliansen.

Det første møtet i hvert nettverk vil være i Oslo, og de resterende gjennom året vil foregå på Skype. Denne invitasjonen gjelder kun for det første møtet.


Møtestruktur og nettverksleder

I første møte vil administrasjonen være behjelpelig med møtestruktur og valg av nettverksleder hvis ønskelig. Deretter er det hvert nettverk sin oppgave å kalle inn til neste møte på Skype. Vi har satt opp et forslag til nettverkskalender, med en frekvens på 4 møter i året og anbefaler å følge dette.


Påmelding
Meld deg på så mange nettverk du ønsker, ved å klikke på linkene under. Påmeldingsfristen er satt til 31. desember. I januar får alle påmeldte i hvert nettverk en mail med oversikt over påmeldte. 

Kompetansenettverk

  1. Nettdrift 
  2. Kundehåndtering 
  3. Tilsynstjenester
  4. Beredskap
  5. Innovasjon og digitalisering

Rollenettverk

  1. Daglige ledere
  2. Nettsjefer/driftssjefer
  3. HR-personell
  4. Økonomi og myndighetsrapportering

 

Nettverkskalender 

(klikk for større bilde)

Se datoene samlet her