Oppdatert prosjektbeskrivelse for standardisering av nettsider

Etter tilbakemeldinger fra flere selskap, har vi tatt en ny gjennomgang av tilbudene og nedskalert prosjektet og budsjettet for standardiserte nettsider.

Etter tilbakemeldinger fra flere selskap, har vi tatt en ny gjennomgang av tilbudene og nedskalert prosjektet og budsjettet for standardiserte nettsider. En mail med denne informasjonen ble sendt ut til primærkontakter torsdag denne uken. 

Vi har standardisert leveransen ytterligere og skrellet kostnadene ned til et minimum. For noen selskap vil standardsidene være tilstrekkelig, og for andre kan det være behov for tilpasninger avhengig av faktorer som f.eks. integrasjoner med 3. parts leverandører, flere funksjoner på sidene, hjelp til innholdsarbeid, større tilpasninger til eget selskap eller flere tjenester knyttet til årlig forvaltningskost. 

Vi håper dette gjør at flere selskap ønsker å delta og sender inn deltakerbekreftelse. Prosjektet trenger minimum 10-20 selskap med for å gjennomføre prosjektet. Prisene som er oppgitt i prosjektbeskrivelsen har tatt utgangspunkt i 20 deltakende selskap, og blir flere med går kostnadene selvsagt ytterligere ned. Alle selskapene i Nettalliansen har her en mulighet til å få nettsider til en svært redusert pris sammenlignet med å kjøpe inn på egen hånd.


Arbeidsgruppe

Vi minner om utsendt spørreskjema om arbeidsgruppe. Vi trenger en dedikert arbeidsgruppe på 4-6 personer til prosjektet, som kan bidra med fremsynte innspill på prosessen. Meld på ressurs fra ditt selskap her

 

Ta kontakt med Anniken Pettersborg hvis dere har spørsmål på 41220888 eller anpe@nettalliansen.no. Frist for å levere deltakerbekreftelse er satt til 24. august.