Nytt på Samhandlingsnettet

Vi har nå gjort noen endringer på Samhandlingsnettet, slik at det skal bli enklere for deg å finne informasjonen du søker.

Samhandlingsnettet har en struktur som tar utgangspunkt i den informasjonen vi vet at allianseselskapene trenger. Men det er ikke alltid lett å finne eksakt det man leter etter allikevel. Derfor prøver vi å gjøre det enda litt enklere fra nå. 

Sideoversikt
Det er laget en sideoversikt som du kan klikke deg inn på øverst i høyre hjørne på forsiden av samhandlingsnettet. Når du trykker på denne kommer det opp en oversikt over all informasjon Samhandlingsnettet inneholder. Du kan også klikke deg videre herfra. Toppmenyen er nå borte, dette innholdet ligger også inne på sideoversikten. 


Varslinger ved nye innlegg
Det er ikke all informasjon som kommer i nyhetssaker eller nyhetsbrev. Det kan skje mindre oppdateringer under innkjøp og materiell eller under en av prosjektene i Handlingsplan, men som allikevel er nyttig å få med seg.  

Derfor vil det fra nå komme opp varslinger på SHN når du logger deg inn, hvis det har kommet nye oppdateringer på en av undersidene siden forrige gang du var innlogget. Øverst til høyre på forsiden er det en liten bjelle. Den vil da få et rødt merke på seg med tall for antall varslinger.

Det er i hovedsak under Handlingsplan og Innkjøp og avtaler at det skjer jevnlige oppdateringer, men det vil kunne komme opp varsler fra andre sider også. 


Søkefunksjon
Søkefunksjonen er gjort større, og flyttet til toppen av forsiden.


Ta kontakt
Dersom det er informasjon du savner eller du har andre innspill eller tilbakemeldinger, send en mail til Anniken Pettersborg.