Nettselskapet AS sin erfaring med kvalitetssystemet

Priser og opplæringsvideoer er lagt ut på SHN og vi har fått høre litt om erfaringene med kvalitetssystemet fra Nettselskapet.

Alle selskapene som har kvalitetssystem har nå fått Årshjulmodul, og prosessmodul er rett rundt hjørnet. Arbeidsgruppen har utviklet førsteutkast til brukermanual for hvordan Nettalliansen skal jobbe i Kvalitetssystemet, med de modulene vi har standardisert. Per nå har 6 selskap gått live og bruker kvalitetssystemet, 5 selskap er på vei inn og 10 selskap er i utrulling.


Nettselskapets erfaring så langt
Marit Fostervold, daglig leder i Nettselskapet AS deler følgende:

«Min erfaring så langt er at systemet er intuitivt og enkelt å bruke. Det er bygget opp slik at oppgaver lett kan operasjonaliseres gjennom bruk av systemet. Det har forenklet beredskapsarbeidet vårt og gitt oss muligheten til å tydeliggjøre beredskapsprinsippene sammen med beredskapsorganisasjonen. Systemet gir god oversikt, mulighet for systematisk jobbing, standardisering av regulerte oppgaver og med det også et godt lederverktøy. Jeg er veldig fornøyd og glad for at dette nå er på plass i Nettselskapet. Nå starter vi opplæring og implementering hos våre ansatte.»


Opplæring

Brukermanualen og opplæringsvideoer finner dere nå også under Opplæring og Kvalitetssystem her på SHN.

Priser
vi har lagt ut priser for kvalitetssystemet og de ulike modulene. Dette finner dere på sidene til Kvalitetssystem sine sider under Bransjeløsning. 

Bestilling
De selskapene som ikke har kvalitetssystem enda men ønsker det, kan enten ta kontakt med Hanne Johansen, eller sende inn et enkelt bestillingsskjema som ligger på SHN.

.Bestill her!