Nettalliansens sikkerhetsmåned

IKT-sikkerhet i kraftbransjen er viktigere enn noen gang, og oktober er måneden med ekstra fokus på IKT-sikkerhet. Nytt kurs er tilgjengelig for alle allianseselskap. 

Sikkerhetsmåneden oktober er rett rundt hjørnet, og dermed tiden for kompetanseheving innenfor informasjonssikkerhet.

Vi bruker e-læringsprogrammet Junglemap som deler opp kurs i små og enkle leksjoner på mail til hver enkelt ansatt. I år har Junglemap utviklet et helt nytt bevisstgjøringskurs for informasjonssikkerhet i anledning sikkerhetsmåneden og vi håper alle ansatte i hvert allianseselskap får tatt kurset. 


Valg av kurs

Det er sendt ut informasjon til alle daglige ledere i alliansen med påmeldingslinker til ønsket kursgjennomføring. Det er to muligheter; den ene er intensiv og gir en ny leksjon hver arbeidsdag i ca 3-4 uker. Den andre sender ut leksjoner hver tirsdag og torsdag i ca 8 uker. 


Plakater til egne lokaler
Under Fellestjenester og IKT-sikkerhet her på samhandlingsnettet har vi opprettet en ny side som heter Sikkerhetmåned, hvor vi har lagt ut plakater som dere kan printe ut og henge på veggen under sikkerhetsmåneden. Og kanskje de blir hengende også etter oktober? Det kan være nyttig å få en daglig påminnelse om viktigheten av dette arbeidet gjennom hele året. Husk at hver enkelt ansatt er en viktig sikkerhetsressurs for eget selskap. 

Last ned plakatene her