Nasjonal sikkerhetsmåned 2020

For 10. år på rad markerer NorSIS Nasjonal sikkerhetsmåned i oktober. Også i år kan alle virksomheter delta ved å melde inn sine ansatte. Kurset består av 8 leksjoner som vil sendes ut via epost i oktober.

Kurset kjøres via e-læringsverktøyet XtraMile. For selskap på opptil 20 personer er denne opplæringspakken gratis, og for de over er det en rimelig pris med tanke utbyttet.

Digital sikkerhet
Vi har en løpende mulighet for Digitalt sikkerhetskurs i Nettalliansen via Samhandlingsnettet. Dette kurset er godt og viktig, men det er ikke utfyllende. Det skjer hurtige endringer i den digitale verden, som gjør at vi anbefaler alle selskap å melde seg på årets sikkerhetsmåned. Nettalliansens administrasjon er allerede påmeldt. 

Meld dere på årets sikkerhetsmåned her

 

Fra NorSIS

«Alle virksomheter er sårbare på nett og opplæringspakken gjør alle ansatte i virksomheten litt tryggere. De siste månedene har vi sett flere eksempler på viktigheten av at alle ansatte har kunnskap til å forebygge, avdekke og håndtere digitale hendelser. Hør hva prosjektleder Karoline sier om opplæringspakken, i denne videoen