Møt våre nye kollegaer!

Vi har nå fått på plass de riktige personene vi trenger for å holde fart og fremdrift i arbeidet med Nettalliansens Bransjeløsningen. Vi er veldig fornøyde med å kunne introdusere Anita, Arnfinn og Svein-Magnus. 

 

Anita Wie Eriksen

Anita Wie Eriksen skal jobbe som endringsagent i anskaffelsen av nytt ERP og NIS. Faglig er Anita utdannet innen ledelse og organisasjonspsykologi.  Anita har lang erfaring med å jobbe med endringsprosesser og brenner for å få til samspillet mellom teknologi, mennesker og prosesser. Anita er genuint opptatt av brukerbehov og brukeropplevelser og skal jobbe for at det blir ivaretatt til beste for allianseselskapene i anskaffelsen av nytt ERP og NIS. I tillegg vil hun være en dedikert ressurs i prosjektet for å støtte opp om alle deler av endringsarbeidet.

På fritiden finner du Anita som oftest i naturen på land eller vann sammen med mann og 3 barn.  Anita er en positiv, engasjert og løsningsorientert lagspiller som gleder seg til å bli bedre kjent med nettselskapene.

 

Profilbilde Anita Wie Eriksen.png

Arnfinn Flo

Arnfinn er engasjert som vår nye prosjektleder i prosjekt NIS (Nettinformasjonssystem) 

Arnfinn er utdannet sivilingeniør og en erfaren prosjektleder. Han er opptatt av verdiskaping og å levere maksimal verdi innenfor prosjektrammene, gjennom å hente ut det beste i organisasjonen og menneskene i den. Arnfinn vil være prosjektleder for anskaffelse, etablering og utrulling av nytt NIS, og vil også bidra på andre områder ved behov.

Arnfinn har bred erfaring med anskaffelser og systeminnføring av forretningskritiske systemer og kjenner kraftbransjen godt. Arnfinn er trebarnsfar, hobbymusiker og bruker mye tid sammen med familien. Han er dedikert, motivert og fremoverlent, og gleder seg til å hjelpe Nettalliansen med å bli best mulig skodd for fremtiden.

 

Arnfinn Flo.png

Svein-Magnus Sørensen

Svein-Magnus skal bidra som løsningsarkitekt ved anskaffelsen og etableringen av både nytt NIS og nytt ERP-system, samt i andre prosjekter ved behov.

Svein-Magnus er sivilingeniør med bred erfaring som løsningsarkitekt og har bakgrunn som utvikler. Han har vært med på både kunde- og leverandørsiden i anskaffelses- og utviklingsprosjekter i en rekke forskjellige bransjer. Han har særskilt fokus på funksjonell kravstilling, systemintegrasjon og informasjonsarkitektur kombinert med god forståelse for informasjonssikkerhet og brukervennlighet, da spesielt innenfor skybaserte webløsninger.

Svein-Magnus kan skilte med å være sertifisert smaker innenfor både sjokolade, rom og vin. Han er entusiastisk, kunnskapsrik og kvalitetsbevisst og håper å bidra til at Nettalliansen får gjort gode og riktige anskaffelser.

Svein-Magnus Sørensen.png

 

Med Anita, Arnfinn og Sverre-Magnus på plass, er Nettalliansens administrasjon betydelig bedre rustet til å holde fart og kurs for selskapene i alliansen, og vi gleder oss til å ta fatt på resten av 2022. Ta dem godt i mot!