Meld deg på Materiellforum 2023

Det er viktig for Nettalliansen å være bredt representert for at arrangementet skal bli så vellykket som det kan bli. Vårt årlige Materiellforum går av stabelen neste uke. Meld deg på her!

Sted: Thon Hotel Oslo Airport 
Tidspunkt 08:15 – 15:30

 

Det er viktig at vi fremstår som stor og samlet overfor leverandørene. Vi trenger flere selskaper representert og håper dere kan sende noen! Det er forhåpentlig mange grunner til at dere bør delta på forumet, enten om du er nettsjef, overmontør, bestiller, innkjøper eller jobber på andre måter inn i mot materiell og standardisering.


Hva kan du forvente? 
Kanskje du ønsker å hilse på vår kommende KAM hos Berggård Amundsen som tar over stafettpinnen etter Sverre Phillip Olsen eller hilse på teknisk sjef hos Norsk Transformator? Gi innspill til ny konkurranse på materiellområdet neste år, eller høre om tekniske forbedringer på Siemens nettstasjoner? Lyst til å gi ris eller ros til leverandørene våre? Gi innspill om Arbeidsklær? Har du meninger om kabelskap?

Eller så kunne du muligens ha lyst til å teste en 18V kabelkutter fra Makita. Hvor stort tverrsnitt kan den kutte? Klarer du å se (eller kjenne) forskjell på skjøter fra to forskjellige produsenter?

Vi byr også på faglige diskusjoner og en smakfull lunsj.


Meld deg på! 
Vi oppfordrer til å sende flere, men minst én per selskap. Håper du har anledning til å komme selv eller sende noen som er med og vise tyngde og deltakelse overfor leverandørene.

Hvis noen synes reisekostnadene blir for store, har vi forvaltningsmidler som kan brukes til nettopp dette innenfor materiellområdet. Det er verdifullt for Nettalliansen at vi har bred front mot Leverandørene. Meld på i dag!

 

Hele agendaen finner du i påmeldingslinken. 

Meld deg på!