Hverdagsheltene i Nettalliansen

Vi ønsker å løfte frem det viktige arbeidet som blir gjort i nettselskapet, og den verdien vi skaper sammen som en allianse. Tom Ivar Knutsen og Etna Nett har delt sine erfaringer og betydningen av å være i Nettalliansen.

I et lite samfunn der alle kjenner alle, spiller det lokale nettselskapet ofte en helt spesiell rolle. Med et hjerte som banker for nærmiljøet bidrar dere til å skape et hjemsted med skoler, fritidstilbud og arbeidsplasser til alle. Et sted med en teknologi- og infrastruktur som gjør det mulig å bo og jobbe akkurat der. Et sted man vil flytte til, ikke fra.

 

Hverdagsheltene skal frem i lyset

Vi vil kaste lys over den enorme og viktige jobben som gjøres i nettselskapet, og fortelle det fra deres perspektiv. 

Denne uken har vi publisert de første historiene og Sør Aurdal Energi og Etna Nett deler sine opplevelser rundt stormen som herjet i november i fjor og betydningen av å være i Nettalliansen.

I tillegg forteller Gunnar Bell om sitt arbeid som innkjøpssjef for Nettalliansen AS.  

Skjermbilde 2022-03-31 kl. 09.24.53.png
Kristian Strøm, nettsjef i Sør Aurdal Energi


Historiene kan dere lese her
. På denne siden vil vi etter hvert legge ut flere historier fra selskapene i Nettalliansen.

Del gjerne historiene videre!
I Nettalliansen er vi lagspillere, og vi oppfordrer dere derfor til å dele historiene. Enten på egne nettsider eller på sosiale medier. Det er historier som gjenspeiler hele alliansen, og som kanskje like godt kunne ha vært en historie fra ditt selskap?

 

Har ditt selskap en god historie å fortelle?

Hvis du og ditt selskap har en historie å fortelle, så vil vi gjerne høre om den. 

Det kan være historier om alt fra en god kundeopplevelse, en god erfaring med et nytt system, en beredskapsøvelse, arbeid med IKT-sikkerhet, et større brukermiljø gjennom alliansen, noe som har forenklet arbeidshverdagen eller bare et hyggelig møte med et annet allianseselskap. 

Ingen rolle eller oppgave er for liten, vi ønsker å løfte frem alle som bidrar til at akkurat ditt nettselskap er en så viktig i ditt nærmiljø. 

Har du en historie på hjerte, ta kontakt med Anniken Pettersborg.

 

Skjermbilde 2022-03-31 kl. 09.03.19.png
Sondre Stensæter Bøhn, montør i Sør Aurdal Energi