Forumer på samhandlingsnettet

Flere områder på samhandlingsnettet har et forum, hvor dere kan diskutere ulike tema - og ikke minst hvor dere kan bidra med erfaring og kunnskap inn i alliansen.

Forutsetningen for dette er at hver enkelt av dere følger de forumene som er aktuelle for dere, slik at dere får varslinger. Dere får da en mail når det postes spørsmål, eller når noen svarer på noe du har postet. Varslingene på både tema og tråder kan dere skru av når som helst ved å avfølge.

Men jo flere som følger, dess mer nyttig blir forumet for alle!  

Det optimale hadde vært å ha fysiske fora/møter knyttet til hvert enkelt tema, men dette er både tid- og ressurskrevende. Derfor håper vi at dere ser nytten av å samhandle på denne måten som et supplement til andre møteplasser.

 

Vi vil samle foraene på én forumside fra forsiden av samhandlingsnettet om kort tid. De ulike forumene finner dere foreløpig her:

  • På forsiden av SHN finner dere det generelle forumet. Her har vi delt opp i noen overordnede tema på forhånd. Kom gjerne med forslag til nye om du savner noe. Her finner dere også et eget fora for ledere. 
  • Under Strategirevisjon 2018 ble det opprettet et forum i forrige uke. 
  • Denne uken opprettet vi forum under AMS for deltakende selskap.
  • Forum under Elhub-guiden, ett for CGI selskap og ett for Enoro selskap. 

 

Gå inn og trykk FØLG!