Første sak klar til krysspublisering

Det er publisert en kort sak som henviser til informasjon fra NVE om hvorfor strømprisene er så høye og hvordan kraftmarkedet fungerer. 

Dette er den første saken Nettallliansen publiserer, og som på enkelt vis kan publiseres på nettsidene til de (snart 17) allianseselskapene som har standardiserte nettsider fra Nettalliansen. Les saken her

Himmelblå Nett er prototypen vi brukte i utviklingen av de standardiserte nettsidene, blant annet for å teste ut design og produsere standardisert tekst til de ulike sidene som selskapene kan bruke på egne sider. Det er her vi nå også legger ut felles saker til publisering, og med noen enkle klikk ligger saken ute på deres egne sider. Saken vil se helt lik ut på deres egne nettsider slik dere ser den på Himmelblå, med ett unntak: den blir tilpasset ditt nettselskap sine profilfarger. 

 

Har du forslag til felles saker?
Vi vil fremover publisere saker som er av felles interesse for allianseselskapene. Vi tar gjerne i mot innspill på saker som vil være av interesse for flere av allianseselskapene. Ta i så fall kontakt med Anniken Pettersborg.

 

Nettverksmøte Standardiserte nettsider
Under Opplæring her på SHN er det lagt ut en opplæringsvideo for hvordan krysspublisering gjøres. Førstkommende mandag er det nettverksmøte, hvor vi også tar en gjennomgang av dette. 


Har ikke ditt selskap standardiserte nettsider og ønsker dette, fyll ut dette skjemaet og vi tar kontakt.