Flere selskap inn på felles IT-driftsplattform

Ti selskap er på vei inn på felles IT-driftsplattform etter sommeren, og vår leverandør øker nå kapasiteten for å sikre at selskapene får en smidig inntreden.

Selskapene på vei inn er: Valdres Energi, Vang Energiverk, Krødsherad Everk, VOKKS Nett, Dalane Nett, Skjåk Energi, Årdal Nett, Andøy Energi, Drangedal Elverk og Austevoll Kraftlag.

Noen av selskapene har fått GoLive-dato og noen av selskapene er under oppfølging av Rejlers. Nettalliansen jobber tett med Rejlers for å sikre at selskapene får en god brukeropplevelse med inntreden på felles IT-driftsplattform. I tillegg har Rejlers økt kapasiteten hos seg slik at de kan håndtere flere selskap samtidig.

Felles IT-driftsplattform er første steg i Nettalliansens Bransjeløsning og en forutsetning for videre inntreden på fellestjenestene Håndbøker, Avvik og arbeidsordre, Arkivløsning og etter hvert ny Kunde- og tilsynsløsning. Vi bygger bransjeløsningen steg for steg sammen med alle de gode ressursene som sitter i eierselskapene til Nettalliansen. Gjennom standardisering og god samhandling utvikler vi sammen fremtidens nettselskap.