Demo av Avvik og arbeidsordre

I brukerforum for Powercatch blir det holdt demoer frem til sommeren. Denne uken var det Hammerfest og Hallingdal som delte sine erfaringer. 

Hver annen torsdag kl 12-13 frem til sommeren blir det holdt demo i brukerforum PowerCatch av selskapene som har Avvik og arbeidsordre og bruker PowerCatch. Vi inviterer inn alle selskapene i Nettalliansen i denne møteserien, også de som ikke bruker PowerCatch som sitt ordresystem. 

Målet er at selskapene skal bruke PowerCatch på så lik måte som mulig. Derfor holder selskapene demo for hverandre, slik at vi kan se hvordan andre bruker systemet. På den måten kan vi få avdekket hva selskapene gjør ulikt, og få standardisert arbeidsprosessene så godt som mulig.


Hammerfest og Hallingdal
Torsdag denne uken var det Hammerfest og Hallingdal som viste hvordan de bruker PowerCatch. Opptak fra møtet finner du under brukerforum på samhandlingsnettet. 

Neste demo blir torsdag 20. mai kl 12-13. Her er link til møteserien, som også ligger i kalenderen på samhandlingsnettet: Demo av Avvik og arbeidsordre