Besøk hos Dalane Nett

Tirsdag denne uken besøkte administrasjonen Dalane Nett i vakre Egersund.  Dalane er det ferskeste selskapet i Nettalliansen og de har store og tydelige forventninger til alliansesamarbeidet.

Dalane Nett er et fremoverlent selskap som satser godt og tar i bruk nye løsninger. De har stort fokus på å jobbe trygt og sikkert, samtidig som de stadig blir mer effektive gjennom å standardisere og forbedre seg.

Alle ansatte i Dalane Nett deltok på starten av møtet der vi informerte om alliansesamarbeidet og hvor viktig og nødvendig det er med bidrag og involvering fra selskapene i alt arbeid som skal gjøres fremover.

Sammen og på samme måte
Det var stor enighet om at vi må gjøre ting sammen og på samme måte for å oppnå mest mulig. Videre diskuterte vi blant annet innkjøp og hvilke muligheter som finnes innenfor dette området. Dalane Nett presenterte sin IT-strategi og viste hvordan de bruker Cubit som tilsynsløsning og Powercatch som arbeidsordresystem. Vi fikk også diskutert muligheter og utfordringer tilknyttet kundeløsningen.

Dagen ble avsluttet med et besøk på lageret der vi fikk omvisning av Ingrid og Ørjan.

 

 

Vi takker Dalane Nett for en veldig inspirerende og fin dag. Les mer om Dalane Nett